Als sterren verschijnen in de nacht
en oogjes stilaan toe gaan gaan.
Als 't manneke z'n zand heeft rondgebracht
en de klok in de gang reeds 12 keer heeft geslaan.
Dan kruip ik diep m'n bedje in,
trek ik de deken tot aan m'n kin,
sluit ik m'n ogen één voor één
en vlieg ik in 1,2,3 naar dromenland heen.
Quand les étoiles apparaissent dans la nuit
et les yeux commencent à se fermer.
Quand le marchand de sable est passé ici
et l'horloge dans le couloir a déjà sonné.
Je me fourre sous les couvertures,
éteins la lampe qui réflèche sur le mur,
je ferme mes yeux un(e) à un(e)
et vole en un, deux, trois devant la lune.