In mijn gedachten onze momenten van innig samenzijn
Onze geheime ontmoetingen eindigden in een waar festijn
Jij heb mij dingen laten voelen en zien die ik niet wist
Dat met jou is iets wat ik het meest heb gemist
Onze momenten samen we spraken niet veel
Alleen ons samenzijn en de omgeving als toneel
De dingen die we hebben gedaan lief en intens
Dat zo wonderschoon net zoals in mijn droomwens
Bij jou hoefde ik geen masker te dragen
Jij liet mijn gedachten zelfs eventjes vervagen
Maar wij hebben het gehad die tijden van liefde en van wellust
Toch verlang ik stiekem nog naar jouw mond die de mijne kust