Zonder woorden
kon ik in jou ogen lezen
wat jij me wilde zeggen
zonder woorden
maar met een tedere blik, liet je mij
een grens verleggen
Zonder woorden maar met een glimlach rond mijn lippen
voel ik weer wat jij me hebt gegeven
en zonder woorden vraag ik jou
dit nog eens te beleven