De enige.
Het gaat altijd hetzelfde,
Altijd ruzie, keer op keer,
Het gaat altijd hetzelfde,
Ik weet het gewoon ook niet meer,
Altijd schreeuwen, altijd slaan,
Tot er iemand keihard brult,
Hier wordt nĂș iets aan gedaan,
En elke keer, is het mijn schuld,
Maar ik kan er niks aan doen,
Denk je dat ik het niet probeer?
Dat ik het leuk vind,
Die ruzie, keer op keer,
Dat ik wil dat het zo blijft,
Ik wil dit ook niet,
Heb ook liever dat iemand dit verdrijft,
Maar ik ben de enige,
De enige die er iets aan kan doen,
Ik doe niet goed genoeg mijn best,
Ben degene die het steeds verpest,
En jullie willen me wel helpen,
Maar ik ben de enige, die dit kan verhelpen,
Dus laat me nou maar,
Ik krijg het echt wel voor elkaar.