Laat me leven
laat me gaan
Vandaag heb ik zoveel te geven
voortaan kan ik alles aan
Laat me leven
lekker zweven
Boven alles uit
Geen rem, geen stop
recht naar de top
Boven alles uit
Voortaan
sta ik zelf vooraan
Zal ik op de voorgrond treden
het verleden is te lang geleden
'trek me niets van niemand aan!