7-01-07 22.55 uur
*~-voor patrick-~*
Soms is een goed gevoel ver te zoeken,
Het staat niet op internet, en ook niet in boeken.
Dat gevoel die ontstaat wanneer je bij me bent,
Zo’n gevoel heb ik een poos niet gekend.
Die vrolijke blik van je gezicht,
Die blik zegt meer dan ik kan beschrijven in een gedicht.
Je donkere haren waar ik mijn handen zo graag doorheen laat gaan,
Diepblauwe ogen die me wankel op m’n benen laten staan.
Twee sterke armen om me heen,
Vergeet de rest van de wereld, ben met jou alleen.
Jij, die altijd voor me klaar staat,
Voor me door het vuur gaat.
Je leert me het belang van zeggen wat je denkt,
Wanneer ik in m’n schuilplaats kruip ben jij degeen die zegt;
het is oké, en me er weer uit wenkt.
Jouw verschijning heeft de liefde wakker gemaakt,
Liefde schoot 1 pijl in mijn richting, die heeft me goed geraakt.
Ik hou van jou, als het niet zo was zou ik dit niet schrijven:
Ik wil nog heel lang bij jou blijven !