Gedachten vliegen overal heen
En daarvan kan ik er niet een
vergeten zonder niets te voelen
Ze blijven constant in me woelen.
Zoveel verwarrende chaotische gedachten,
die continu gevoelens brachten.
Ik zou ze even willen vragen:
Kom me nu eens niet belagen!
Gevoelens, gedachten telkens weer
Overspoelen ze, en doen me zeer
Ik voel me daardoor negatief,
ik denk dan: niemand vind mij lief.
O, dacht ik maar eens positief,
het leven lijkt zo negatief.
Ik wil zo graag even leven,
zonder m'n gedachten zweven...
Zweven door liefde en geluk
Zweven zonder met een ruk
op deze aarde worden geplaatst
en 't negatieve in me weerkaatst!
Zweven, heel even heerlijk leven
leven met iemand die om me geeft
die me zoveel liefde wil geven
dat de liefde in me zweeft.
Op liefde kan ik het leven aan
zonder liefde kan ik niet gaan
zonder maar negatief te denken
en mezelf altijd weg te schenken.
Zonder er iets voor terug te krijgen
altijd maar die pijn vanbinnen
Verlangen naar die simp'le zinnen
van: Ik hou van jou en blijf je trouw...!