Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
There's something wrong in me (II)
There’s something wrong in me
(Part II)
I call this Poem
‘There’s something wrong in me part II’
Because I still think there’s something in me
But what can I do?!
Still something I can’t describe
But anyway, it’s really wrong
One time I’m happy, then I’m violent
So it’s a very dangerous thing that’s come along
Now I must erase it out of my mind, before it has won!!
Or can I better try to kill it...?
Because otherwise
it’s really done
You must Show your Feelings
but with this I’m not really proud
So I’m keep thinking about this
That’s why I’m saying it so loud
It might be that I’m stuck with myself...Damn
Or could it be that I’m just discovering myself
who I really am
. . .
?
Reacties op dit gedicht
Manjula vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Manjula
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
08 januari 2007
Thema's:
[Angst]
[Verdriet]