Voel voor me wat ik voor je voel.
Verlang naar me zoals ik naar je verlang.
Word verliefd op me zoals ik verliefd op je ben.
Kon je maar voelen wat ik voor je voel.
Kon je maar verlangen zoals ik naar je verlang.
Kon je maar verliefd zijn zoals ik verliefd op je ben
Dan zou je voelen wat ik voor je voel
Dan zou je kunnen verlangen zoals ik naar je verlang
Dan kon je verliefd zijn zoals ik verliefd op je ben
Want, weet mijn geliefde,
dat je nooit zal begrijpen en de gevoelens grijpen
zolang je niet ervaar wat ik heb ervaren.
En niks kan mijn gevoelens voor jou evenaren.