Een droom
Door mijn oogleden heen zie ik een weelderige wereld van fantasie.
Waar ik machteloos hunker naar eenzaamheid,
Daar waar de aandacht niet ontbreekt.
Zeg me dan niet steeds,
“Droom verder”
Waar ik onophoudelijk groot wil zijn.
Ondanks toch verbitterd klein kan zijn.
Zeg me dan niet steeds,
“Droom verder”
Een stralende wereld waar ik zo vrij ben als een vogel.
Waar het rijkdom van mij is.
Daar alleen de stilte muziek zal zijn.
Waar dieren kunnen spreken.
zeg me dan niet steeds,
“Droom verder”
Ik wil niet meer dromen naar een ontoereikende wereld,
Ik wil gaan!
Gaan naar mijn bloedmooie paradijs,
Waar mijn levensdroom vervuld kan zijn.
Toch diep in mijn hartje…
Blijft dit een droom!