Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
My love-life
My love-Life
Some girls say I’m very sweet
But I’m not the real one
The boy they need
So what’s wrong?!
Because it seems like they break up the friendship
when they know me to long
So then I try to get away and I start to get sick
Because the sweet butterflies in my stomach
become a knife stick
I’ve got painful bullets into my head
But why?!
My heart starts to bleed dead
So I cry
They only watch at my external
And then they let me fall
That’s my whole love life
That’s it, that’s all
Reacties op dit gedicht
Manjula vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Manjula
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
09 januari 2007
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Teleurstelling]
[Verdriet]