Ik weet nog hoe je daar lag,
hetlaatst ik je zag.
Je lag daar zo vredig te rusten.
Het deed erg veel pijn afscheid te moeten nemen.
"Slaapwel lieve bompa,ik zal je missen":was het laatste wat ik zei.Waarom ben je hier niet meer bij mij?Dan denk ik plots; "ach ik zie hem ooit wel terug"en dan weer"maar het afscheid is nog lang niet achter de rug.
Ik geef je nog een kruisje op je hoofd.
Dat had ik je beloofd.
Maar als het dan echt moet,Liefste bompa, totziens het ga je goed