Tranen rollen over mijn wangen,
tranen naar verlangen,
verlangen om iemand te zijn,
want ik voel me van binnnen zo klein,
Ik kan het niet goe uitleggen,
ik heb het ook nog nooit tegen iemand durven te zeggen,
het is alsof ik hier niet hoor,
niet dat ik iemand echt stoor,
ik voel me als een paardeboem,
die na een lang seizoen,
wacht tot de wind de pijn doet wegnemen,
weg van alle problemen,
en daar sta je dan kaal,
terwijl 1 zonnestraal,
je beschermt tegen gevaar,
maar die zonnestraal, waar?
bij mij zal die niet komen,
niet in mijn stoutste dromen,
weg is al mijn pret,
daar zit ik dan nog steeds aleen op bed,
terwijl tranen rollen over mijn wangen,
tranen naar verlangen