Waar zweeft Rozanne nu
als ze niet uit m'n mond komt
of m'n gedachten steelt?
Ik zong haar, minstens 1 keer per week
uit volle borst, uit een vol hart
van herinneringen aan zwoele dagen
Ik zag haar schepper ergens op Aarde
maar had nooit gedacht dat, nee
niet Wim De Craene, niet Rosanne
Wim De Craene is dood, opgestegen!
ik besefte het niet meteen
tot Rosanne op de radio smeekte,
en ik voelde hoe zijn hart verbleekte.
Zwarte roos.90