Op het podium,
kan de realliteit weggaan,
je kan iemand anders spelen,
je kan even helemaal in je rol opgaan,
Op dat podium mag ik af en toe staan,
met sterren in mijn ogen,
speel ik heel bekwaam,
vol kracht en vermogen,
het grote podium zal ik niet halen,
dat doet af en toe pijn,
en dan stiekem tussen de shakespear verhalen,
kan ik heel eventjes mezelf zijn