Je hangt nonchalant tegen de deurpost aan,
ik kruip onder je arm door,
en kom dicht naast je staan.
Je kijkt glimlachend omlaag,
en lieverd, zelfs een blinde kan zien,
wat heel jouw lichaam mij vraagt...
Verzwegen verlangen,
in ons lichaam gevangen,
Stil verlangen,
laat tranen vloeien over onze wangen,
Eindeloos verlangen,
laat me in je armen vangen,
je houdt me vast, zo stil en dicht tegen me aan,
alsof het nooit anders geweest is.
Die glinstering in je ogen,
laten mijn wangen kleuren.
Ik weet dat ik beloofd had,
dat dit niet meer zou gebeuren,
Maar het voelt alsof het nooit anders geweest is.
Je hand glijdt langs mijn rug omlaag,
en lieverd, zelfs een dove kan horen,
dat heel je hart schreeuwt om mij...
Verzwegen verlangen,
in ons lichaam gevangen,
Stil verlangen,
laat tranen vloeien over onze wangen,
Eindeloos verlangen,
laat me in je armen vangen,
je houdt me vast, zo stil en dicht tegen me aan,
alsof het nooit anders geweest is.
~Alsof het nooit anders geweest is...~