Verdorie,
voorlopig ga ik niet meer,
vervelend,
voor een keer,
vraag,
vrolijk om gelijk,
vrees,
verstand,
verloren misschien?
Vast,
verstaan hoe bedoelt U,
vaag,
vrij om het te doen,
venkel,
vast en lekker,
verstand,
verloren misschien?
Vroeg,
vind ik ook,
voorop,
vaardig hoe dan ook,
voorbij,
vraag het me niet,
verstand,
verloren misschien?
verlaten