Ik heb het einde gezien
traag schokkend
een laatste zucht
indrukwekkend
maar toch...
sterven doen wij allemaal
Ik heb het einde gezien
en begrepen
het einde is geen einde
het begin is niet het begin
het einde kan het begin zijn
of...
eeuwige hoop
het einde zal een begin zijn