(jan.2004) Pijn.
Waarom doet mijn hart zo'n pijn?
Waarom wou je niet alleen de mijne zijn?
Je zei toen je kunt me vertrouwen,
maar daar kan ik nu niet op bouwen
Je deed me veel verdriet,
Vergeven kan ik wel maar vergeten niet
Je beloofde me voor altijd trouw
en je werd mijn vrouw
Die ene keer toonde je berouw
en weg was die eeuwige trouw
Ik zei dat kan gebeuren
maar laat het niet weer gebeuren
Maar 2 jaar later gebeurde het zo wat weer
toen dacht ik, ik kan niet meer
Kwam er per ongeluk achter
je liet op je pc bewijzen achter
Toen dacht ik echt, ik kan je niet meer vertrouwen
maar als ik alles over mocht doen,zou ik zo weer met je trouwen
Je bent de vrouw waar ik van hou,
ik kan echt niet meer zonder jou
Ik hoop dat je beseft wat je doet,
anders komt het nooit meer goed
Hoop dat je niet meer denkt aan vreemdgaan,
anders moet er 1 van ons gaan
Ik hoop dat je het begrijpt
want ik wil je echt niet kwijt !