Ik kijk je aan
met verliefde waterige ogen,
kan je niet loslaten
ben de magneet en jij het ijzer.
De schoonheid is herkenning
mijn hart bonkt bij elke bewustwording.
Het is liefde vol hartstocht
zonder elkaar aan te raken.
We zijn de twee mieren
druk aan het rennen,
achter elkaar
dan jij dan ik.
Niets kan uitleggen
wat onze verliefdheid doet,
we voelen alleen
en zijn in de liefde één.
Alles om ons heen
is verworden tot niets,
we zijn alleen op aarde
met ons gevoel van liefde.
We zijn de cirkel
die uit zal groeien tot de weg,
van delen en liefhebben
tot de laatste snik.