vannacht veel wakker geweest
maar kroop heerlijk tegen je aan
en opzich is dat al een heel feest
de ervaring van je warme lichaam
de heerlijke geur van je huid
daar kan ik me in verdrinken
hoor je kloppende hartje luid
wil me in je verzinken
slapen nu al de hele week bij elkaar
tot we samen weggaan
en dat vind ik echt niet naar
voel me tevreden en voldaan
lief love you