Ik voel me zo onzeker van mezelf,
Ik vraag me zo vaak af wat and'ren
Altijd and'ren, van mij verwachten
'k denk dat ik tekort doe aan hun eisen.
Eisen, eisen vaak die ik niet weet
'k wil altijd weten wat an'dren willen
En als contacten langzaamaan verstillen
Vraag ik me af wat ik toch fout deed?
Ik begrijp er zo vaak niets van
hoe het nu toch kan gebeuren
Dat m'n wensen telkens scheuren
Dat ik geen vrienden houden kan...
Ik denk vaak dat ze me beu zijn
Omdat ze niets van mij begrijpen
Zou ik teveel of te weinig zeggen
Geen basis hebben vertrouwen te leggen?
Zo dwarr'len de vragen door mijn hoofd
En dan nog alles wat men beloofd...
Daar komt vaak niet veel van terecht
Hoe hard ik er ook voor vecht.