Ben ik in een droom gekomen?
Een droom dat niet mag bestaan?
Ben ik een gedachte wat al reizend door diepe dromen,
zoekt naar zijn hart wat al lang geleden was vergaan?
Diepe dromen.
Opdoemend duister.
De dejavu's wat stromen.
Omringt door gefluister.
De schaduwen zullen nu komen.
Ik luister.
In een droom dat niet mag bestaan.