wat zou ik graag
even stoppen met school
om er even uit te gaan
en de wereld gaan bekijken
maar het kan niet
net begonnen met een opleiding
ik heb ook geleerd
dat je moet afmaken waar je aan begon
maar wat als het nou kon
gewoon heel even weg
al is het maar voor een maand
even ertussen uit naar de zon
maar dit blijft een droom
ik kan alleen sparen
zodat ik met de zomervakantie
echt nog wat andere landen zie
nu eerst met mijn neus in de boeken
leren voor al die toetsen
uiteindelijk heb ik hier wel veel aan
maar wat zou ik graag weggaan
~al was het maar voor heel even~