het blijft verbazingwekkend
hoe dingen kunnen gaan
zowel positief als negatief
kun je ineens anders in het leven staan
ik probeer naar verschillende situaties
altijd goed te blijven kijken
om te zien wat ik er van kan leren
en wat ik er vervolgens mee wil bereiken
toch blijf ik het gek vinden
hoe je zo van de een op de andere dag
bijvoorbeeld bevriend kan zijn met iemand
die je dan plots ineens niet meer mag....