Op handen gedragen,
omzoomd door een kleurrijk gevoel,
van verdwenen driften,
bepareld en geurend naar,
een oergevoel van zijn.
Breed uitgemeten en besproken,
uit het oog verdwenen,
gekoesterd en kijkend naar,
een spiegelbeeld uit het verleden.
Kashmier,eikenhout en zilver,
gevormd tot een illusie,
van een sprookjeswereld,
bedekt met bladgoud en mottenballen.