Maak van je hart geen moordkuil
Is het spreekwoord
Wat zij met mijn hart deden
Was nog duizend maal erger
Verscheurd
Verwrongen
Uitgeknepen
Bekrast
Gelijmd
Gebroken
Gestolen
Is mijn leven
Afgenomen
Voordat ik wist
Dat er zoiets bestond
Hoe kunnen kleine
Onwetende kinderen
Zoiets gruwelijks met je doen