Eerst had je alles,
Alles wat je wou,
Eerst had je alles,
Wist niet dat dat ooit veranderen zou.
Lieve vrienden, mooie spullen,
Goede cijfers geen problemen,
Altijd blij, altijd vrolijk,
Alle dingen die nu zijn verdwenen.
Je zag het gewoon niet aankomen,
Leefde het normale leven,
Misschien kon je het wel voorkomen,
Maar het geluk is gewoon verdreven.
Er is nu gewoon niks meer,
Gewoon nergens, gewoon niemand,
Het doet pijn en het doet zeer,
Je balanceerd op de rand.
Zonder iemand, zonder iets,
Niet wetend of je wel blijft staan,
Want er is gewoon niets,
Kan je niet beter gewoon gaan?
Eerst had je alles,
Was gelukkig, keer op keer,
Eerst had je alles,
En toen was er gewoon niks meer..