Ik dans, ik zing, ik huppel en ik spring
En draai dan nog eventjes in ’t rond
Ik kijk, naar jou, je prachtig mooie mond
En vergeet dan even waarom ik hier stond
Ik weet waarom ik jou mag
Al vanaf toen ik je zag
’t is alsof jij me betoverd heb
En nu, weet ik, waarom ‘k van je houd
Al ben ik dan toch nog niet zo oud
’t is je geest, je wonderschone geest
dat van jou aanbid ik het meest
Je bent mijn alles, mijn lief
Mijn liefste hartendief
Alleen om jou sta ik nog hier
Margot I love you
When will you find out my love is true?
Big kiss