Hoe kan een tienerliefde zo diep zitten
Een liefde die heel haar lichaam doorgrond
Een liefde waardoor ze alles opgeeft waar ze ooit voor stond
Dagen, weken , maanden , jaren gaan voorbij
Wanneer kan ze weer leven ?
Wanneer is ze vrij ?
Iedereen zegt vergeet hem toch, jongens genoeg
maar begrijpen ze het dan niet
ze kan hem nog niet laten gaan
die lach, die ogen , dat smoeltje het is nog veel te vroeg
Dit blijft ze zeggen door de jaren heen
maar de pijn is nog even heftig en ze voeld zich nog net zo alleen
iedereen vind het maar dom dat ze zo blijft hangen in het verleden
ze besluit dat het over moet zijn
maar ze weet ook dat er maar 1 manier is om te ontsnappen aan deze pijn
: 3 dagen later :
loeiende sirenens in je wijk
je snapt het niet waar zou dat toch weer voor zijn
ze was altijd zo lief en aardig is wat je hoort
je hoofd begint te tollen
dan schrik je van wat de politie zegt.... zelfmoord