Heb in mijn leven heel wat tegenslagen moeten verwerken
Heb dat eerst niemand laten merken
Toen ik ouder werd ging dat aan me knagen
Maar liep nog steeds niet te klagen
Vond op mijn manier in heel veel dingen mijn geluk
Maar helaas gingen ook die vaak weer stuk
Vond op latere leeftijd eindelijk mijn echte geluk
Dacht "Dit gaat nooit meer stuk"
Maar wederom raakte ik het kwijt
Wat mij, ondanks alles, heel erg spijt
Zie wel in dat het beter is
Maar ervaar het wel als een gemis
Vanaf nu stop ik mijn echte gevoel diep weg
Heb daarmee toch steeds weer pech
Zal vaak aan mijn laatste "Geluk" terugdenken
Maar nooit meer zo intens aan iemand schenken
Het verliezen van geluk doet zoveel pijn
Dat wil ik niet meer meemaken, dat is niet fijn
Leef voortaan mijn leven wel zonder echt geluk
Dan kan het ook niet meer stuk
E45