Lieve Ray,
het is bijna een jaar geleden
al die tijd hebben ook wij geleden
we leven nu al bijna een jaar zonder jou
nog altijd in diepe rouw
we zullen altijd aan je denken
en jou onze liefde schenken
we kunnen er niet aan wennen dat jij er niet meer bent
maar je bent en blijft in ieders hart een lieve vent
Raymond, ik mis je