ik ben er
je hebt het moeilijk
je weet je geen raad
maar ik ben er voor je
voordat je moeder heengaat
lieverd,
je hebt iemand nodig
niemand is zo sterk
ik ben er voor je
ik loop naast in je kerk
jij was er altijd voor mij
altijd een luisterend oor
het is tijd
dat het omdraait
ik ben er nu voor jou
vertel me
wat je voelt
wat je wilt
ik kan je helpen
lief,
we hebben elkaar nodig
ben maar niet te mild
kom naar me toe
en huil uit
want ik hou van je
voor altijd
je betekent alles voor mij
door jou voel ik me vrij
en dat kan ook omgekeerd
dus draai je om
en ren naar me toe
want ik zeg het nog één keer
ik ben er
wat je ook doet
hoe je je ook keert
xxnik
mv, come to me.