Dit gedicht heeft mijn vader voor mij gemaakt
Ik vond het zo lief, dat jullie het ook mochten lezen;)
Aan mijn grote kleine meid,
Helaas,griet,ik ben niet goed in dichten,
Maar ik probeer het toch om misschien iets te verlichten,
Je zit gevangen in volwassen problemen,
Het lijkt of je alles maar voor lief moet nemen,
Dat je altijd maar moet schikken,
Dat je alles maar moet pikken,
Dat er nooit eens die plek is
Waarvan je denkt,dit is wat ik mis,
Ik wil je vertellen dat ondanks al je vragen,
Er een plek is waar je rond kan dwalen,
Een plek waar je altijd bent,
Een plek waarvan je zegt het is vertrouwd en bekend,
Die plek is de eindeloze ruimte in mijn hart en ziel die speciaal is voor jouw,
Omdat ik van je hou,
En straks als je volwassen bent dan zal je zien,
Ook volwassenen gedragen zich als pubers misschien,
Ondanks dat ik soms gekke dingen doe,wil ik dat je nooit vergeet,
Dat mijn grootste liefde Savannah heet,
Jij en je zus zijn de reden dat ik leef,
Jullie geluk is waar ik naar streef,
Voor altijd,
Je vader