Mijn hart is leeg,
Ik voel me echt heel erg alleen.
Niemand zou het kunnen vullen met liefde
Niemand weet wat er in dat lege plekje leeft
De woorden doen me verdriet,
De mensen zien me alleen nog maar lachen.
En stil hoop ik, dat ooit iemand zal weten wat ik voel
Mijn hart is leeg
Er is altijd een leegte in mijn hart
En alleen jij kunt het vullen,
Je bent altijd in mijn gedachten,
Je steen ziet er leeg en kaal uit ben je dan echt vergeten?
Maar je bent altijd dicht mij me
Ja, op momenten dat ik bij je sta dan voel ik me toch opgelucht
Mijn hart is leeg,
En alleen jij kunt dat verdriet weg halen,
Ja, echt jij bent het plekje in mijn lege hart
Ik ga naar je schreeuwen, maar je antwoord niet terug
Ik realiseer steeds meer dat je echt niet meer hier bent op de aarde
Maar ergens op misschien wel het mooiste plekje tussen de wolken