wederom droomde ik jou terug bij mij in bed
weet zo niet meer wat er allemaal is gebeurd
maar jeetje wat hadden wij toch weer een pret
en op die manier heb jij de nacht wat opgefleurd
de lakens lagen vanmorgen echt overal verspreid
hoop dat je vannacht weer bij me langs zal komen
je weer zorgt voor het opvrolijken van mijn dromen