Liefde
In al zijn schoonheid en ongeremd
Opgaan in elkaar
1 zijn in lichaam en geest
Ineengestrengeld samen
Verloren in de tijd
De hitte die is ontstaan
Smelt je steeds dichter te saam
Het gaat als vanzelf
Hoef je niets voor te leren
Twee lichamen die totaal
In elkaar' verkenning verkeren
Een zoektocht
Naar elkaars diepste binnenste
Een saamhorigheids gevoel
In beide lichamen
Gevoed door de liefde en tederheid
Twee mensen
Ineengeweven samen
Zijn vergeten door de tijd
Dat is een liefde
Die je zal bij blijven
De rest van je leven