Zoete Herinneringen
Laat mij maar
vuurspugen
de liefde bedrijven
gevoelens uiten
en dat alles in geschrift
Ik wil bergen beklimmen
leugens beminnen
wil gewoon mezelf zijn
laat mij dichten over
verliezen, verloren
Mijn geheimen in gedichten
zodat al het gevoel
wat van binnen is
bij ouder zijn
dan nog immer zal bekoren.