(Wonen in hetzelfde huis)
Jij bent welkom hier
hier in dit huis
je mag hier lachen
je mag hier huilen
je mag hier alles delen
wat je bezig houdt
uit je verleden
of gewoon van vandaag
Je mag hier dromen
over je toekomst
over verre reizen
over landen die je nooit zult zien
je mag hier komen
een poosje wonen
om dan je eigen weg te gaan
We zullen lachen
we zullen huilen
we zullen luisteren
en ook eens stil zijn
we zullen delen
niet verwachten
er simpelweg voor je zijn
dan komt er pijn naar boven
en je twijfels maken we ook mee
we zullen je steunen
en met je lopen
net wat je nodig hebt
of wat je wilt
wanneer alles is geweest
jij met je tranen
of met je leuke lach
wanneer het zwaar wordt om te dragen
wanneer het slepen wordt iedere dag
dan zullen we je gaan wijzen
niet op jezelf en niet op ons
het omvattende toevertrouwen
aan je Maker, aan je Bron
als wij het niet meer weten
en je toch verder moet
zullen we naar boven kijken
samen verder reiken
daar zien we een
eeuwig liefhebbende Vader
met open armen:
‘Kom kind, het is goed’.
dan zal er regen vallen
genade en heling voor je ziel
als jij dan tot Hem nadert
je buigt en voor Hem knielt