Licht
Toen deed je de deur open,
En ik zag het licht
Wat ik zolang had gemist
Niet alle tijden waren zo mooi
Maar jij maakt nacht voor mij dag
Elke keer een verschijning van jou laat mij stralen
Sterren waren eerst sterren
Maar nu een prachtige hemel
Waar zoveel achter te zoeken is
Een roos was een bloem
Net als alle andere bloemen
Maar nu zie ik een roos als een prachtig mooi iets
Angst komt er over mij
Bij het bedenken jou te verliezen
Maar dan zou je altijd in mijn gedachten zijn
Jij laat mij een stapje verder komen
Achter me laten wat ik achter kan laten
En laten zien wat ik kan zijn
Nu positief en zelfverzekerd
Loop ik door de stad
Met trots als ik aan jou denk
Gevonden hoe ik andere mensen kan raken
Dat ook met vol vertrouwen wil doen
Ik zing ze mijn gevoel
Daar is waar ik het bij wil laten
Maar nog klaar ben ik lang niet
Ben pas net begonnen..
*ik hou van je*