Jij bent waarschijnlijk weer alleen.
Het gaat goed tussen ons.
Ik moet over die angst heen.
Toch ben ik bang voor de bons.
Maar als ik niets doe.
Laat ik weer een kans voorbij gaan.
Ik pieker me moe.
Ik kan het niet aan.
Want ik weet niet wat.
Mijn angst is zo groot.
Mijn hoofd is een donker gat.
Het lijkt wel idioot.
Ik geniet wel dat het goed gaat iedere dag.
Ik durf ook al wat meer.
Ik zie dat het mag.
Ik hou van je, iedere keer.
Wie weet overwin ik die angst wel.
Worden wij toch een paar.
Wordt onze toekomst een mooi liefdesspel.
Voor het eind van dit jaar.
Ik hoop het.
Mag ook eerder.
14-01-07