zie je dat daar?
is dat een mens?
zie je dat daar?
dat lijkt wel een beest..
dat beest daar..
dat zag ik een maand geleden ookal..
dat beest daar..
gaat er steeds slechter uitzien
het lijkt wel of hij doodgaat..
dat beest,
heeft bijna geen tijd meer over
dat beest,
heeft geen eigen leven meer over
dat beest,
wil weer zijn..
wat hij werkelijk is
als hij niet weer dat beest word..
heeft dat beest geen kracht meer
om door te leven..