Wat is het gene dat ik fout heb gedaan
Of lag het niet aan mij en was ik gewoon niet goed genoeg
ik kan echt niet tegen deze twijfels vertel me waarom ben je gegaan
je hebt me verlaten zonder reden
en ik ga kapot en jij gaat gewoon moeiteloos verder met je leven
we praten nog wel en met uitgaan zie ik je ook altijd
maar het is voor mij niet hetzelfde want ik ben je aandacht kwijt
je ziet me meer als goede vriendin
en dan zeg je ook sorry meer zit er gewoon niet in
ik zie je kijken naar al die andere mooie meiden
was ik maar 1 van hun dan wat ik misschien de gene die je zou kiezen om te verleiden
maar helaas die tijd is voorbij
maar zeg nou eens eerlijk ben je liever alleen dan samen met mij
er zijn van die momenten dan geef je me weer die hoop
en dan voel ik me weer even sterk maar daarna negeer je me weer ineens drie dagen dood
en ik zal overal gaan om je hartje te winnen
maar vandaag hier van binnen neem ik het besluit om je te laten gaan
een eenzame weg over mijn wang zo loopt die traan
het is echt zo hier scheiden onze wegen
maar in mijn hart hou ik je vast weet je
maar ik val je niet meer lastig met hoe ik me voel want ik gun je het beste
ik wil niet dat je je zorgen maakt of dat je om mij loopt te stresse
en daarom is het beter zo
jij jou pad en ik de mijne die ik beloop
maar je moet niet vergeten jij hebt voor altijd dat speciale plekje in mijn hart
maar het is echt het beste dat ik je laat gaan
dus lieverd neem je eigen pad..