Een aanrakende stem in mijn hoofd roept.
Waar ben je, wat doe je!
Zo oplichtend en lief.
Ik wil bij hem zijn.
Maar wie is het?
Open antwoord ik, maar krijg niks terug.
Oude gedachten komen naar boven.
Van alle vakantie`s en leuke dingen.
Wie was die stem, waartot ik me zo aangetrokken voelde?
Pijnlijk hard in mn geheugen gegroefd.
Die stem die ik wou aanraken, maar er niet bij kon..
Had het te maken met liefde? of toch vriendschap.
Wat kon ik doen om die stem weer te horen.
Ik hoorde de speciale emotie,, zo apart.
Liefss,,