Jij
Jij die mijn ogen doen stralen
Jij die mijn hartje doet overslaan
Jij die een glimlach bij mij altijd weet te behalen
Jij bij wie ik nooit meer wil gaan
Jij zo lief, mooi, zuiver, speciaal en bijzonder
Jij bent voor mij een uit de hemel gevallen wonder
Jij die die mij echt liefde laat voelen
Jij die mij ook echt liefde geeft
Jij die mij in mn bedje laat woelen
Jij die zorgt dat ik boven de grond zweef
Jij die mijn hart heeft gestolen
Jij die mij niks kan beloven
Jij die heeft heeft gezorgt dat van jou ben gaan houden
Jij om wie ik waarschijnlijk ooit zal gaan rouwen....
Deze tijd zal voorlopig nog niet komen
Dat betekend dat ik nog lang over jou mag dromen
Ik hou van jou,