Ik ben vol van jou
Jij de zon die me verwarmt
De kracht die me doet bestaan
Alleen jouw, mijn liefde
Als ik je vasthou
Voel ik je in mij opgaan
Er is geen ruimte meer in mij
Je bent mijn licht
Ik ben vol van jou
Je smaak tussen mijn lippen
Ik regen vol van jou
Voor altijd en altijd
Ik vlieg voor jou
naar een wereld die verdrinkt in jouw liefde
Ik loop vol van jou
de afstand achterlatend tussen jou en mij
Ik dans voor jou
op een witte wolk in de lucht
Je ogen stralen voor mij
Alleen voor mij
Je ademt magie voor mij
Overlaad mijn zenuwen
Aleen voor jouw liefde, mijn liefde
Zullen we dansen vandaag