Strand
Vroeger konden we samen lachen,
Samen genieten en samen knuffelen.
Ik weet nog goed toen we samen naar het strand gingen.
Genietend van de dag en van ons samen.
Het water dat tussen onze voeten gleed.
Lange einden die we samen liepen
Maar als ik nu bij het stand loop,
Dan ben ik alleen.
Jij loopt niet meer samen met mij te genieten
Misschien kijk je ergens tussen de wolken naar mij.
Maar het liefste heb ik je gewoon naast me,
Samen onze voetstappen in het zand.
Thuis aangekomen pak ik je foto,
En leg hem tegen mijn hart waar jij voor altijd blijft bestaan!
Mijn ogen vol met tranen,
Want lieverd, ik mis je echt heel erg