Pech elke keer
Als ik leef gebeurt het weer
Altijd,elke dag
Als ik perongeluk lach
Als ik boos ben
Zegt men
Een problemen kind is zij
Van haar problemen wordt je niet echt blij
Zo agressief als de pest
Blijkt uit elke test
Elk mens op dit moment zegt
Haar leven en zelfs zij zewlf is slecht
Mensen kijken me altijd raar aan
Als ik zeg dat ik wil dood gaan
Dit leven doet zo zeer
Mijn leven op deze manier redt ik niet meer.