dierbare,
wat je niet wou doe ik nu toch
stil intens verdriet,
ik hoor niet langer je woorden
dacht dat ik sterker was
wou dat ik me kom wegstoppen
Je was een voorbeeld voor mij op moeilijke momenten,
enkel herinneringen,
dacht dat ik kon zijn lijk jou,
het beeld dat je van mij had,gaat nu verloren
ik ben nu verloren,maar ik moet verder
je geloofde niet in het hiernamaals
terugkeren tot stof zei je
zo zie ik je op elk moment
zal ik je heel mijn leven op mij dragen
als stof