Moe….moe van alles….
Het voelt als zwemmen tegen de stroom in,
Aldoor kopje onder door de obstakels die op je af drijven.
Achteruit kijkend oog in oog met een kolkende waterval
die blijft zuigen om je in zijn greep te krijgen.
Je moet blijven zwemmen om niet te verdrinken.
Maar hoe dichter je komt bij de waterval,
hoe sterker de stroom is, die je wil doen zinken.
Zwemmen…. Om door te gaan…
Met alle kracht die je hebt,
Zodat je uiteindelijk niet op de rotsen uiteen zal slaan.